M. Purwati,E.R, Prasetyaniangsih. (2005). English For a Better Life : English for science and social study students program studi ilmu alam dan program studi ilmu sosial XII . Bandung: Pakar Raya.

M. Purwati,E.R, Prasetyaniangsih. English For a Better Life : English for science and social study students program studi ilmu alam dan program studi ilmu sosial XII. Bandung: Pakar Raya, 2005. Text.

M. Purwati,E.R, Prasetyaniangsih. English For a Better Life : English for science and social study students program studi ilmu alam dan program studi ilmu sosial XII. Bandung: Pakar Raya, 2005. Print.